Det var sist søndag at Ørjan Pettersen ved en feil «vant» et møte med artisten Astrid S., samt konsert- og flybilletter tur retur London for to. Ved et feil tastetrykk la han inn et bud på en QXL-auksjon i regi av P3-aksjonen.

Budet til Pettersen lå på 11.000 kroner, og han fikk ikke fjernet det. Dermed endte han opp med å vinne budrunden.

Les bakgrunnen: Ørjan (26) trykket feil – bestilte kjendisdate til 11.000 kroner

Facebook-meldinger

iTromsø publiserte mandag en sak om Pettersens historie. Den tok raskt av på nett, og har blitt lest over 73.000 ganger. Flere nasjonale medier som VG, NRK og TV2 omtalte også tastefeilen.

– Hadde jeg visst hvilke reaksjoner det ville få, så hadde jeg jo holdt kjeft, sier Pettersen og ler.

Siden saken ble publisert, så har flere henvendt seg til Pettersen.

Les også: Har dusjet "sammen" med Angelina

– Jeg har fått rundt 12 meldinger på telefonen, men antall meldinger på Facebook har jeg ikke tellingen på. Jeg begynte å svare på noen av meldingene, men i går kveld valgte jeg å slå av telefonen. Det har haglet inn, sier han.

– Det ble skrevet at jeg hadde vunnet en «date» med Astrid S, men det er jo egentlig bare konsertbilletter, sier han.

Dermed er det noen som har kontaktet han og faktisk trodd at de kunne kjøpe en date med artisten hos Pettersen, forklarer han.

Les også: Så mye ga tromsøværingene til TV-aksjonen

Kan ikke dra

Pettersen jobber offshore, og har ikke mulighet til å dra på konserten selv. Han fortalte til iTromsø i mandag at det ble skrevet feil konsertdato i auksjonen. Der sto det nemlig at konserten skulle være 6. november, men riktig dato er 16. november.

– Jeg ble lovet at P3 skulle kontakte meg i løpet av dagen. Det er litt vanskelig å selge en billett som jeg ennå ikke har, sier han.

iTromsø har vært i kontakt med pressevakta hos NRK. De har ikke svart på iTromsøs henvendelser tirsdag. Overfor Dagbladet bekreftet Jan Henrik Mo, redaksjonssjef i P3, at datoen som ble oppgitt på auksjonssiden faktisk var feil.

– Det har skjedd en lei glipp her fra vår side, vi har satt opp feil dato. Vi skal se på hvordan vi løser dette sammen med QXL i morgen, sa han til Dagbladet mandag.

foto