Lørdag kveld gjenforenes hip hopgruppa Tungtvann i Tromsø, og det er ikke rent få som har ønsket å få med seg Jørgen «Jørg1» Nordeng, Lars «Poppa Lars» Sandness og Håvard «Jan Steigen» Jenssen på scenen.

Etter at konserten ble offentliggjort tidlig i desember tok det kun tre dager før halvparten av de 1.500 billettene var solgt.

25. januar var alle de ordinære billettene revet bort, og det gjensto kun VIP-billetter.

Les også: Nå gjenforenes Tungtvann i Tromsø

Billett-jakt

På Facebook-siden til eventet flommer det nå over av billettetterspørsler.

«Folkens hjelp mæ! Æ trenger sårt en billett til Tungtvann i Tromsø. Det ville gleda et Tungtvann-fan-hjerte», skriver ei, mens en annen prøver seg med: «Æ VIL HA EN BILLETT! Selg noen?»

Også i Facebook-gruppene«Kjøp og salg i Tromsø», som har over 13.000 medlemmer, og «Kjøp/Salg/Bytte – Troms Fylke» med over 14.000 medlemmer, etterspørres det billetter.

Les også: Tromsørapper med ny musikkvideo

Svartebørs

Hotelldirektør Øyvind Alapnes har hørt om folk som har solgt billettene sine til både det dobbelte og tredobbelte av originalprisen.

– Vi oppfordrer alle til å være «fair», og ikke selge billettene sine videre dyrere. Det registrerer vi at folk har gjort, sier han.

I tillegg har folk både ringt, sendt e-poster og skrevet til hotellet i sosiale medier i jakten på billett.

– Og alle har en veldig god grunn til at akkurat de burde få komme på konsert!

Les også: Disse skal ivareta byens gode navn og rykte

Gamle venner

Alapnes forteller lattermildt at omtrent samtlige ansatte på hotellet har opplevd at gamle venner plutselig har tatt kontakt.

– Det er en god stund siden man har kunnet se Tungtvann i Tromsø, og de er en av suksesshistoriene fra Nord-Norge. Dessuten har fått gode tilbakemeldinger på konserter de har gjort i det siste, sier Alapnes.

Han er ikke overrasket over at etterspørselen etter billettene har vært så stor som den har vært.

– Vi var optimistiske fra starten og så for oss en utsolgt konsert, forteller han.

– Jeg tror det kommer til å bli ordentlig stemning!