Kirkenes: Torsdag ble det i Kirkenes avholdt ordinært representantskapsmøte (generalforsamling) for selskapet Aurora kino IKS.

Der ble det klart at Kari Helene Skog er valgt inn som ny styreleder for Aurora kino IKS.- Jeg kjenner godt til Aurora kino gjennom tidligere arbeid med Tromsø internasjonale filmfestival. De ansatte er engasjerte og faglig sterke, noe som både publikum og andre samarbeidspartnere får nyte godt av. Jeg gleder meg spesielt til å bli bedre kjent med og arbeide for hele kinokjeden, og få ta del i og videreutvikle Nord-Norges kinostolthet, sier Kari Helene Skog i en pressemelding.

Skog tar over for Grete Ovanger, som på samme møte, ble takket av for god innsats.Det nye styret består av følgende medlemmer:- Kari Helene Skog, Tromsø (Styreleder)- Vanja Terentieff, Tromsø- Benjamin Arvola Notkevich, Tromsø- Kaia Kristensen, Alta (Nestleder)- Odd-Erling Mikalsen, Alta- Odne Stunes, Sør-Varanger Alle disse er ny i styret for Aurora kino IKS. I tillegg består styret av en ansattes representant, som velges av og blant de ansatte. Her avholdes eget valg senere i vår, står det i pressemeldingen.

Skog ble nylig engasjert som prosjektleder for Filmverftet AS og Levende lokaler, et prosjekt i regi av Tromsø kommune. I tillegg er hun styreleder i RadArt, nettverk for scenekunstnere i Nord-Norge og har tidligere jobbet for både Tromsø Internasjonale Filmfestival (TIFF) og Kulturhuset i Tromsø.