Tromsøpalmen er en av byens mest tradisjonsrike revyer med oppstart tilbake i 1991, altså før noen av årets medvirkende i revyen var født. Det hindrer dem ikke i noe som helst, og med årets revy «Fra Spøk til Revolver» lover de den beste skolerevyen i byen i år.

– Årets revy blir panser. Vi skyter fra hofta og treffer bredt. Vi tar vår rolle som sheriff alvorlig og det er mange i nyhetsbildet den siste perioden som er i sikte. XXL sine metoder er uredelig og det akter vi å ta opp med mye annet snacks, sier hovedinstruktørene Sindre Bjørkli Ramberg og Håvard Olsen og fortsetter:

– Det er jo så viktig med litt god underholdning nå som mørketiden nærmer seg, og vi lover å strø sånn at alle kommer seg trygt inn og mase på Nobina sånn at bussene kommer seg fram.

Lange dager

Mandag var alle de 120 deltakerne på revyen på skolen for å sørge for at alt var på plass til premièren. Det er ikke bare bare å lage revy, og lange dager med blodslit er litt av det man må være villig til å bidra med skal vi tro årets ledere Daniel Lauknes (15) og Kristine Iversen (15).

– Søndag var vi her til halv tre, men forhåpentligvis blir det ikke like sent i dag. Alt er under kontroll og det kommer til å bli en kjempe revy! De fleste på skolen er jo med, og det sosiale miljøet på skolen er utrolig bra i år så det vil nok vises, sa lederne i går kveld. Begge har vært med på revyen alle sine år på Grønnåsen og er vemodige over at dette blir deres siste.

Flytter forestilling

Forestillingen som skulle gå onsdag klokken 18.00 har de dessverre blitt nødt til å avlyse, og setter opp ekstraforestilling lørdag klokken 16.00.

– Vi skal prøve å ta kontakt med alle som har holdt av billetter til forestillingenpå onsdag slik at de heller kan komme på lørdag. Forestillingen har blitt flyttet på grunn av uforutsette hendelser, og vi ber om at folk som eventuelt ikke hører fra oss tar kontakt, sier PR-sjef Victor Larsen Jørgensen (15).