– Jeg gleder meg stort til å starte i det jeg anser som en av landsdelens mest spennende stillinger, som seksjonsleder for samfunn, innovasjon og næring i Tromsø kommune. Jeg har alltid hatt et sterkt engasjement for nærings- og samfunnsutvikling. Å få arbeide med dette i vår flotte kommune var hovedmotivasjonen min for å søke på denne stillingen, sier Mogård-Jansen.

Mogård-Jensen kommer fra stillingen som Head of Expedition Management i Hurtigruten Expedition.

Frem til mars i fjor var hun Hurtigrutens prosjektleder i deres innovasjon- og produktavdeling. Før dette, fram til januar 2016, var hun seniorrådgiver i konsulentfirmaet Sjurelv.

Hun er utdannet siviløkonom fra Universitetet i Tromsø og har bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra BI.

Oppbrettede ermer

– Nå ser jeg fram til å bli kjent med teamet i seksjonen. Ikke minst ser jeg fram til å samarbeide tett med næringslivet, kunnskapsmiljøer, det politiske miljøet, innbyggerne og resten av administrasjonen om nærings- og samfunnsutvikling i Tromsø og omegn. Det er så mye spennende som skjer i Tromsø kommune nå, både i organisasjonen og i samfunnet, sier Mogård-Jansen og legger til:

– Jeg kommer til å ha oppbrettede ermer, et lyttende øre og ambisiøse mål når jeg starter i stillingen.

– Solid kompetanse

Direktør for samfunn i Tromsø kommune, Grete Kristoffersen, er svært fornøyd med å få Sigrid med på laget.

– Sigrid har solid kompetanse og relevant erfaring fra privat næringsliv, i tillegg til å være en engasjert og dyktig leder. Sigrid vil blant annet tilføre oss viktig kompetanse innen bærekraft, innovasjon og internasjonalt arbeid. Jeg vet at hun vil bidra positivt for våre innbyggere, næringslivet og kommunen, sier Kristoffersen.

Sigrid Mogård-Jansen tiltrer seksjonslederstillingen i midten av januar 2023, melder Tromsø kommune i en pressemelding.