Nyheter →Nå er det tid for akevitter...Her kan du lese ukens vinspalte. 1 / 10 Ny årgang: Nr. 1651. Gilde Juleakevitt 2016 (akevitt). Norge/2016/40 prosent. Kr. 304,90 (basis) ( 0,5 liter). Arcus har laget sin juleakevitt siden 1988. Etter det har de ulike utgavene kommet med en miks fra samtlige årganger. I tillegg har den inneholdt element fra hele verden – ikke minst de ulike krydderne. Årets, som er den 29. i rekken, er lagret på eikefat i to og et halvt år. Og vi snakker om potetsprit tilsatt tradisjonelle krydder. Fargen er dyp gylden. Godt krydderpreg – spesielt karve – noe vanilje, sitrus, vanilje og fat. Smaken følger duften med ditto fylde og deilig sødme. Mer karve helt til slutt. Nytes til tradisjonell julemat eller alene. Også på litersflaske. John Strandmo Oppdatert: fredag 9. desember 2016 kl. 14:14 Artikkelen er mer enn sju år gammel Les mer fra vinspalten her:Litt av hvert...Nye go'biter ...Etter jakten... Publisert: onsdag 7. desember 2016 kl. 20:02 Oppdatert: fredag 9. desember 2016 kl. 14:14