I forbindelse med salgsuke på Nerstranda vil flere nye virksomheter få vist seg fram på kjøpesenteret.

Blant annet har Volt en pop up-butikk som skal stå hele oktober og klesbutikken Skadefryd skal ha pop up-butikk i en uke.

- Vi har også et spennende samarbeid med Kulta hele neste uke, som skal sørge for å lage skikkelig god stemning, sier senterleder Veronica Evertsen.

Lokale gründere

Hun sier det er gledelig med besøk fra lokale gründere.

- Vi heier på lokale gründere og jeg synes det er supert at Nerstranda kan være en arena hvor de får vist seg fram i en annen setting. Det er fint å kunne være med på å legge til rette slik at folk får se de mange flotte gründerne vi har her i byen.

Sunniva Pedersen med butikken Skadefryd begynner å rigge opp pop up-butikken på fredag.

- Jeg fikk tilbud om å ha pop up-butikk på Nerstranda i ei uke. I et lokale i tredje etasje skal jeg lage en utrolig kul utstilling med gamle ting og alle kjolene jeg selger, forteller hun.

Trives bortgjemt

Hun ser på det som en flott mulighet til å få vist fram butikken.

- Jeg er litt bortgjemt i Skippergata, så er mange som ikke har fått med seg butikken. Jeg selger 50-talls kjoler og retroklær, så mange blir veldig positivt overrasket når de kommer innom.

- Tror du at du vil få smaken på å ha butikken på et kjøpesenter?

- Det er utrolig fint å ha butikken der den er litt sånn skjult. Det er så fint når folk blir så overrasket når de kommer inn, det blir som et lite gullkorn i butikken, sier Pedersen.

SKADEFRYD: Sunniva Pedersen er glad for å få vist fram butikken sin Skadefryd. Her fra Bastard Burlesque Bonanza. Foto: Marte Gilstad