I en måned har VGs lesere stemt på sin favoritt til å vinne Publikumsprisen under TV-prisutdelingen.

86.000 har så langt stemt i den store kåringen,  og nå kan VG avsløre hvilke fire som har kapret flest stemmer og dermed går videre i konkurransen: Kadafi Zaman, Anne Rimmen, Truls Svendsen og Otto Robsahm.

Hvem av disse fire som vinner, er det VGs lesere som skal avgjøre gjennom å stemme på sin favoritt helt frem til dagen prisutdelingen blir holdt i Bergen.

Truls Svendsen

– Du er en av de fire finalistene. Hvordan er det?

– Det er like stas i år som i fjor! Dette er en viktig pris, så da publikum fulgte med i fjor, var det stas. At de følger med i år er også helt gull! Man kan ikke være noe annet enn glad nå.

– Hva synes du om dine konkurrenter?

– Det er stas at Kadafi er nominert, for han er en utrolig dyktig fyr. Anne kjenner jeg godt, og hun er en flink og fantastisk dame. Otto er en sterk utfordrer, for han er så likandes og lager så fine programmer. Så det er tre sterke navn.

– Nå skal folk stemme videre på dere fire - hva vil du si for å sanke stemmer?

– Hvis de har flirt, kost seg og blitt litt inspirert, kan de stemme på meg.

Juryens begrunnelse:

Jovial type! Han var alles favoritt i fjor, så nå blir det spennende å se om han klarer å forsvare seieren. Det siste året har han vært med i flere sterke konsepter og hatt suksess med alle programmene sine. Og for første gang spilte han en rolle i en dramaserie, samt gitt ut en personlig bok.