iTromsø skal i løpet av de neste ukene kåre byens vakreste hjem.

Er du, eller kjenner du noen som er, lidenskapelig opptatt av interiør og design, har pusset opp huset eller har en bolig som skiller seg ut? Nå kan du nominere ditt eget hjem, eller andre du mener fortjener tittelen, i konkurransen om byens vakreste hjem.

Inspirerer

Du kan deretter være med på å stemme fram det hjemmet du mener fortjener å vinne konkurransen.

– Folk er levende opptatt av design og stadig flere legger sjela i boligen sin. Mange er interessert i å se hvordan andre gjør det hjemme og de som går lengst er ofte til stor inspirasjon for andre. Nå vil vi ha hjelp fra folket til å kåre det de mener er byens vakreste hjem, sier sjefredaktør i iTromsø, Stig Jakobsen.

Slik nominerer du

Fram til 20. august kan du nominere Tromsøs vakreste hjem ved å sende et bilde på SMS med kodeord IT HJEM til 2399 (1,- per SMS) eller bruke hashtagen #tromsøsvakrestehjem på Instagram.

Av de nominerte vil en jury kåre et knippe finalister som leserne kan stemme fram. Vinneren kåres mandag 31. august.

Hovedpremien er et gavekort på 30.000 kroner hos interiørbutikken Kiil i Tromsø. Jekta Storsenter stiller også med premier og gavekort.

VINN GAVEKORT PÅ 30.000 KRONER: Har du Tromsøs vakreste hjem eller kjenner du noen som fortjener tittelen? Send ditt forslag på SMS med kodeord IT HJEM til 2399 eller bruk hashtagen #tromsøsvakrestehjem på Instagram. Illustrasjonsfoto.