Det Tromsøbaserte klesmerket Rein Love Clothing åpner en pop-up shop på Nerstranda torsdag 17. juli. Dette opplyser gründer og designer for merkevaren, Eirik Simonsen, i en pressemelding. En pop up-shop er en midlertidig butikk. Rein Love Clothings pop up-shop skal være på plass i Nerstranda senter fra 17.-19. juli, under Bukta-festivalen.

- ”Clothes for passionate people” er Rein Loves filosofi. Jeg vil si at merket representerer en livsstil, og at vi skaper klær for folk som er opptatte av å gå sine egne veier, sier Simonsen. - I et samfunn der det meste handler om å passe inn og velge det trygge fremfor det spennende, ønsker vi å være et motstykke der vi hyller de som tør å ta utradisjonelle valg i livet.

Butikken selger først og fremst t-skjorter, singlets og bagger, og de vil blant annet ha en prelansering av den nye kolleksjonen som kommer til høsten.

Senterkoordinator på Nerstranda, Marita Sørensen, sier at det er naturlig for dem å støtte opp om en lokal merkevare fra Tromsø.

- Vi synes det er flott å få være med på å løfte fram et merke som har lokal forankring, og som har ambisjoner om å vokse også utenfor Norge. Som senter ønsker vi å være en mulighetsskaper, og tilby en arena der uetablerte grundere får en arena å vise seg fram på.  Slike prosjekter bidrar til å styrke Tromsø som inspirerende og nyskapende, og ikke minst er det med på å løfte aktivitetsnivået i sentrum, sier Sørensen.

Foto: Carl Christian Lein Størmer