Bedriften vant nemlig kåringen «Årets handels – og servicebedrift» for første gang i 2010.

– Det er jeg fortsatt stolt over, og det hadde vært veldig stas med en seier til. Jeg er riktignok veldig stolt av nominasjonen også, det er ikke sånn at jeg er vant til at vi nomineres hvert år, sier daglig leder Espen Stark.

Stem på din kandidat i avstemningen til høyre!

Du kan også stemme ved å sende SMS med kodeord IT HANDEL etterfulgt av nummer på din kandidat til 2399. (eksempel: IT Handel 3)

Han mener nominasjonen viser at butikken holder et servicenivå som kundene legger merke til.

– Det er fantastisk å være nominert nok en gang, og det viser at vi holder et jevnt godt servicenivå, sier han.

Bedriften er nemlig nøye på at kundene skal sitte igjen med et godt inntrykk etter et besøk i butikken.

Inspirerende

– Vi er i en bransje hvor det er viktig å være inspirerende, det er noe av det vi setter høyest. God kompetanse hos alle våre ansatte er selvsagt, og vi er nøye på at alle skal følge med på trendene, sier han.

I interiørbransjen holder det nemlig ikke å være erfaren. Man må i tillegg være oppdatert til enhver tid.

– Vi må følge med i tiden og være åpen for å se nye løsninger og nye trender for hver eneste kunde.

Bedriften sender sine ansatte på kurs og fargeskoler for å være sikker på at kompetansen alltid er høy i arbeidsstokken.

– Fargeskolen har tre trinn, og hvis man fullfører alle trinnene får man tittelen fargeekspert. Vi har nylig fått to nye fargeeksperter i butikken, og det er jeg veldig stolt av, sier han.

Utfordrer kundene

En av fargeekspertene, John Erik Barkost, synes nominasjonen er motiverende.

– Det er kundene vi er her for, og jeg er veldig opptatt av at folk skal være fornøyd når de forlater butikken. Jeg er også opptatt av å utfordre folk litt, for eksempel på farge – og tapetvalg, sier han.

Alle de ansatte på Fargerike satser på å vinne, og Espen Stark mener seier er det beste beviset på at bedriften holder høy standard servicemessig.

– Hvem som vinner avgjøres av kundene, og det er de vi er opptatte av. Dersom seieren går til oss er det et ekte bevis på at vi er en av de absolutt beste i byen, sier han.

DETTE ER ÅRETS KANDIDATER:

1. Fargerike

2.  Dragøy, Jekta

3. Elkjøp, Tromsø

4. Smørtorget

STOLT: Daglig leder Espen Stark er stolt over å bli nominert til "Årets handels – og servicebedrift" for tredje gang. Foto: HÅKON STEINMOI