Filmen og boken som har trollbundet flere generasjoner er nå klar for premiere på Hålogaland Teater. Med «Skal vi danse»-vinneren Agnete Johnsen i hovedrollen kan HT nesten garantere at dette blir en suksess hos de aller fleste.

– I forestillingen havner Dorothy på den andre siden av regnbuen – i et magisk fantasiland kalt Oz. Der møter hun snille og onde hekser, trollmenn, et fugleskremslet, en blikkmann og en løve og flere andre rare skapninger, sier Kiku Schjølberg som er markeds- og informasjonssjef ved HT.

Les også: Møt de flyvende heksene fra Oz

Les også: Setter opp verdenskjent barneforestilling

Møt skuespillerne

I filmen, fra 1939, sang hovedrolleinnehaver Judy Garland sangen «Somewhere over the rainbow» som er utgangspunktet for filmen.

Og det er også dette som er utgangspunktet for Mediehuset iTromsøs konkurranse hvor du ikke bare kan vinne billetter til premièren, men også et møte med Agnethe Johnsen med sine hjelpere løva, blikkmannen og fugleskremselet.

– Det trekkes to vinnere som får fire billetter hver til premieren. Etter forestillingen kan man møte Doroty, Blikkmannen, Løven og Fugleskremselet, sier Schjølberg.

Les også: Motorpsycho fra Oz

Les også: Agnete Johnsen skal trollbinde publikum

Tegn regnbuen

Men for å vinne må du bruke fantasien og fortelle oss hva som befinner seg ved enden av regnbuen. En gryte med gull? Agnete Johnsen? Eller et par billetter til «Trollmannen fra Oz»?

Vi ønsker fargerike bidrag i form av tegning som du enten scanner eller tar bilde av og sender til oss på foto@itromso.no. Merk mailen med «konkurranse». Husk navn og telefonnummer.

To vinnere, som får ha med seg en foresatt, blir trukket i løpet av onsdagen.

PS: Hålogaland Teater skriver at forestillingen er beregnet for barne fra 5 år.