SENTRUM: 9. januar gjester verdensstjernen The Edge. Ifølge arrangørene, et samarbeid mellom RakettNatt og Friction, blir dette en av de mer ekslusive konsertene som Tiësto kommer til å ha.

– Til vanlig spiller han på enorme stadioner foran tusenvis av fans, men når han skal spille på The Edge blir det en intim arena der 1.500 billetter blir lagt ut for salg. Vi er veldig fornøyde med å få den største stjena innen denne sjangeren opp hit, og vi er sikre på at dette kommer til å bli en svært minneverdig opplevelse for de fremmøtte, sier Blom til iTromsø.

Les også: Slik skal Rakettnatt bli en byfest.

Spurte om å komme

Det er nederlandske Tijs Verwest som skjuler seg bak navnet DJ Tiësto. Som både artist og musikkprodusent fikk han sitt store gjennombrudd på slutten av 90-tallet med låter som «Sparkles» og «Lethal Industry». I senere tid er det hitlåter som «Secrets» og «Wasted» som har satt fart på dansegulvene rundt om i verden.

Nå kommer han til Tromsø.

– Det var Tiësto selv som spurte om å få komme opp hit, både for å holde konsert men også fordi han ville se nordlyset, sier Blom.

Les også: Rekordomsetning takket være Rakettnatt.

På turné

Det er ikke bare tromsøværingene som får besøk av dansegulv-erobreren.

– Før Tiësto kommer skal han ha både spille i Trondheim og i Bodø. Det er alltid mye som skal klaffe for å få en så stor og kommersiell stjerne oppover, som gjerne spiller som headlineren på de største festivalene. Det er derfor veldig kult at han tar turen til Tromsø, sier Blom.

Billettene, forteller hun, blir lagt ut for salg allerede til onsdag.

- Svær booking

Egon Holstad, musikkjournalist og ansvarlig for iTromsøs musikksatsing Feedback, sier at dette er en svær booking, da DJ Tiësto er et av de mest kjente DJ-navnene i verden.

- Tiësto har drevet på med sine ting siden før Kygo var ei sædcelle, og for de som er fans av progressiv house og trance er dette like stort som om Neil Young skulle spilt på Bastard, sier han.

Tiësto har over 18,6 millioner likere på Facebook og 3,9 millioner følgere på Twitter.