Klokken 23.50 fikk politiet melding om en hissig mann innepå legevakten. Han lagde ifølge meldingen kvalme og var aggressiv. Han varborte da politiet ankom.

Klokken 00.40 fikk politiet melding om en soldat som arkranglete inne på et utested. Han ble kjørt til hotellet med beskjed om å gåtil sengs.

Klokken 01.45 var det en beruset kvinne, født i 1972, somfikk politiets oppmerksomhet. Hun ble innbrakt fra et utested og satt i arrestda hun var sint og aggressiv mot ordensvakter. Hun anmeldes for forholdet.

Sov i garderobeskap

Han var verken sint eller aggressiv, men en beruset mann blelikevel hentet av politiet på en adresse i sentrum klokken 01.30. Årsaken varat mannen hadde tatt seg inn på et privat selskap, og lagt seg til å sove i etgarderobeskap. Han ble bortvist fra stedet.

Klokken 01.55 ble en ruset mann, født i 1990, plukket oppav politiet på Tromsøya. Han ravet rundt ved en rundkjøring, og ble tatt medtil arresten.

Klokken 02.15 ble en beruset dame, født i 1990, innbraktog satt i arrest. Hun var ikke i stand til å ta vare på seg selv.

Truende mann ville inn

Politiet tok også turen til Tromsdalen i løpet av natten.Klokken 02.40 fikk de melding om en ruset og truende person som ville inn på enadresse. Mannen, som er født i 1977, ble satt i arrest.

Klokken 03.50 var det ansatte ved bensinstasjonen i Breivikasom tok kontakt med politiet på grunn av problemer med en ruset mann som ikkeville forlate stedet. Mannen sto hardnakket på sitt, og måtte tilslutt legges ihåndjern av politiet.