Til tross for at den alvorlige overgrepssaken delvis går for lukkede dører, valgte 29-åringen å gå offentlig ut med sin historie. I detalj forklarte hun hvordan slektningen hadde forgrepet seg mot henne - fra hun var 7-8 år til hun begynte på ungdomsskolen.

Les også: - Jeg er ikke pedofil

Mange overgrep

Overgrepene skjedde i hennes hjem og på andre steder der tiltalte kom på besøk eller familien var sammen. Ifølge fornærmede begrunnet mannen overgrepene med at han skulle være snill og god mot henne. Han fortalte også at andre, navngitte jenter var villige til å være sammen med ham og at hun burde gjøre det samme.

– Jeg våget aldri å protestere. Derfor lot jeg overgrepene skje - helt til jeg skulle slutte i barneskolen. Da protesterte jeg og tok til motmæle, forklarte kvinnen som til tider var flere uker sammen med tiltalte.

Fikk dataspill

Fra det øyeblikket hun satte seg til motverge, ble hun lovet gaver for at overgrepene skulle fortsette. Tiltalte kom til slutt med et dataspill - en Playstation - for å få forsette.

– Jeg skjønte aldri hvor alvorlig dette var. Ikke før jeg kom på ny skole, forsto jeg at hendelsene var av en slik alvorlighetsgrad at de burde politianmeldes.

29-åringen var da begynt på videregående skole.

Et sjokk

–  Var overgrepene forferdelige, ble møtet med politiet et sjokk. De hørte på hva jeg hadde å si, men konkluderte med at jeg bare måtte glemme hele saken. Årsaken var at det var flere år siden overgrepene hadde funnet sted. I tillegg hadde de ingen bevis.

Kvinnen erkjente at hun ble enda mer isolert etter det. Hun følte at ingen trodde på henne - noe overgriperen hadde antydet da hun truet med å kontakte politiet. Opplevelsen var en stor nedtur, forklarte hun.

– Fikk passe meg

Årsaken til at tiltalte var så mye sammen med 29-åringen, var at han passet henne:

– Mamma var ofte på reise i uker av gangen. Da ble jeg overlatt til overgriperen. Jeg var hele tiden redd, ikke minst for at overgrepene skulle utarte.

– Jeg var også veldig mørkeredd i barndommen - noe tiltalte utnyttet til det fulle. Han skremte meg slik at jeg måtte dele seng med ham - i ren redsel, forklarte kvinnen.