Johan-Thomas Hegdahl blir ny direktør i SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge. Det opplyser banken i en pressemelding tirsdag.

– Styret er svært fornøyd med at Johan-Thomas har takket ja til stillingen. Han bringer med seg vesentlig erfaring fra bransjen, og er både utviklingsorientert og handlekraftig. Regnskapsbransjen skal fornyes, og områder som bærekraft, digitalisering og bruk av kunstig intelligens kommer til å bli sentralt. Da er egenskapene han har viktige, uttaler SpareBank 1 Nord-Norges konsernsjef, og styreleder i Regnskapshuset, Liv B. Ulriksen, i pressemeldingen.

TAR OVER: Hanne Karoline Kræmer overlater sin tidligere jobb til Johan-Thomas Hegdahl. Foto: Sparebanken Nord-Norge

Hegdahl overtar etter Hanne Karoline Kræmer, som blir ny konsernsjef i SpareBank 1 Nord-Norge fra årsskiftet. Johan-Thomas Hegdahl tiltrer stillingen 1. desember 2023.

– Jeg er utrolig motivert for oppgaven. Jeg har ved flere anledninger vært med å bygge opp regnskapsselskaper. Nå blir det primære å skape endring og utvikling, i en bransje som står foran sine kanskje største endringer siden digitaliseringen startet. For noen kan dette være truende, men jeg vil fokusere på de enorme mulighetene det medfører. I Regnskapshuset har vi alle forutsetninger for å kunne ta nye steg, med et kompetent og engasjert lag som alt er i gang med en utviklingsreise. Dette gleder jeg meg til å lede videre, uttaler den påtroppende direktøren i pressemeldingen.