I morgen sparkes måneden "Movember" i gang. Movember er måneden for å markere kampen mot prostatakreft med en lekker bart.

Menn over hele verden oppfordres til å gro en bart for saken, og laste opp bilde av barten på Movembers hjemmeside. Her kan andre gå inn og donere penger til den barten de liker best.

– Jeg er med på Movember først og fremst fordi det er en god sak. Samtidig er det jo artig å gro bart, selv om resultatet kanskje ikke blir helt som på bildet, sier Bremnes.

Les også: Se ordførerens utgangspunkt for Movember!

Kjæreste-bart

Han har for anledningen illustrert en hinsides skjeggvekst, godt hjulpet av kjæresten.

Send oss dine bartebilder på e-post til nettdesk@itromso.no!

– Jeg valgte å laste opp bildet på Movember Norge sine nettsider fordi det passet godt til temaet. Jeg håper bildet vil hjelpe til å samle inn så mye penger som mulig til Movember, fram til jeg selv får produsert en høvelig bart.

Hvor pen movemberbarten blir er han likevel ikke sikker på.

Stygg sak

– Jeg pleier ikke å la barten gro til vanlig, så jeg vet ærlig talt ikke hvor lang den kan bli. Jeg er dog redd for at skjeggveksten min ikke er den beste, så dette kan bli stygt, ler 21-åringen.

Han har deltatt på Movember de siste to årene, og satser på at han når innsamlingsrekord i år.

-Det viktigste er å bidra. Jeg kommer til å donere penger til andres barter, og håper så mange som mulig blir med og støtter saken i år.