Avvist av Fjellheisen til tross for at rullestolheis nå er på plass

John-Fredrik Knutsen og Svein-Peder Hansen hadde sett fram til sin aller første tur med Fjellheisen, men fikk beskjed om at de ikke var funksjonsfriske nok til å bli med.

SKuffet: John-Fredrik Knutsen (fra venstre) og Svein-Peder Hansen hadde sammen med fagarbeider Eirik Martinsen sett fram til at de endelig skulle få komme seg opp med Fjellheisen. Den turen ble det ikke noe av.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

pluss

– Både John-Fredrik og Svein-Peder hadde gledet seg veldig og var fryktelig spent. De har ikke hatt muligheten til å ta Fjellheisen tidligere, men vi har jo fått med oss at det endelig er bygget en heis tilpasset rullestolbrukere opp til det øverste platået, forklarer fagarbeider ved omsorgstjenesten Langnes, Eirik Martinsen.