Allerede før salgsstart var 24 av 35 boliger solgt av første salgstrinn i det nye boligfeltet Norrøna Boligpark nedenfor Huldervegen i Workinnmarka.

Nå er to ny boliger solgt, mens ni gjenstår.

– Vi har solgt to nye, så det flyter og går. Meglerne sier det er lenge siden det har vært så stor interesse for et boligprosjekt, sier daglig leder Roger Fagerheim i Frabene AS, tiltakshaver for prosjektet.

– Bruker tid

Fagerheim har anslått at de kan gå i gang med byggingen tidlig på nyåret og tror at neste salgstrinn allerede vil kunne gå i gang til høsten.

– Folk bruker tid når de skal kjøpe bolig, men det er mange som har vært og sett på prospektet og modellene, så dette har vært en kjempesuksess allerede og vi kan gå i gang med byggingen.

LES OGSÅ: Slik blir det nye boligfeltet ved Langnesbakken

Sommeren 2018

Han tror noen flere boliger vil bli solgt de neste ukene.

– Når det nærmer seg ferdigstillelse bruker det meste og selges, så jeg er ikke i tvil om at de siste boligene også vil gå, om ikke nå, så da, sier Fagerheim.

LES OGSÅ: Nå kan du gå på «visning» hos DNB – før boligen er bygd

Fagerheim anslår at de første boligene vil være innflyttingsklare sommeren 2018 og at det nok vil ta 5–6 år før hele prosjektet på 250 boliger er ferdig realisert.