– Vi håper å se helt andre tall når regnskapet for 2016 er klart

Til tross for at byens befolkning gikk mann av huse for å besøke Casa Inferno da pizzarestauranten åpnet i fjor, var bedriften nær millionunderskudd. Det håper Pål Einar Eilertsen på å endre i år.

HAR TROEN: Pål Einar Eilertsen tror at Casa Inferno vil gå med overskudd i år, etter at større investeringer enn planlagt gjorde at pizzarestauranten kom skjevt ut økonomisk. 

pluss
vignett

Vestregata: I kjølvannet av at De 4 roser i juli la ned driften etter å ha gått med underskudd de siste tre årene, har iTromsø sett på regnskapstallene til byens restauranter. Den viser at De 4 roser ikke er den eneste tromsørestauranten som har gått med underskudd de siste årene. For Casa Infernos del, som åpnet dørene til pizzarestauranten i Vestregata i januar i fjor, viser resultatet før skatt at 2015 endte med et minus på 945.000 kroner, mens det året før ble et underskudd på 245.000 kroner. Det handler ifølge styreleder i Casa Inferno, Pål Einar Eilertsen, ikke om at driften går dårlig.