Skippergata: – Mye av dette er grunnet lønnskostnadene, hvor drivere/ledelsen tok ut svært lite lønn og la inn mye timer ulønnet. Dette sammen med kloke investeringer og kjennskap til andre restauranteiere som hjalp til, gjorde at første driftsår ble bra, sier en av medeierne i Hildr, Bjørn Pettersen, før han legger til:

– Dette er selvfølgelig også takket være alle våre gjester som vi vil rette en stor takk til.

Les også: Casa Inferno: - Vi håper å se helt andre tall når regnskapet for 2016 er klart.

Regnskapstallene som iTromsø har fått tilsendt fra Hildr Gastro Bar, i og med at tallene ennå ikke har blitt registrert hos Proff.no, viser et driftsresultat på 828.345 kroner. Spisestedet som åpnet dørene i april i fjor, slo umiddelbart an hos Tromsøs befolkning. Blant annet kom de på tredjeplass da iTromsø ba leserne om å kåre byens beste restaurant tidligere i år.

Les også: Slik går det med byens restauranter.

– Så langt ser 2016 også veldig bra ut, selv om vi har gjort en del investeringer i både hage og andreetasje som gjør at vi opparbeider oss litt gjeld. I hagen bygger vi for tiden utebar som vi håper å ha ferdig til Tromsø Jazzfestival, mens andreetasjen er ferdig og vi er klar for å motta større lukkede selskap.

Les også: Sentrumsforeninga: - Det jobbes beinhardt.

– Alt dette gjør at 2016 ser bra ut, selv om vi nok som tromsøværinger flest skulle ønske oss en litt mer solfylt sommer, legger Pettersen til.

Les også: Steakers: - Vi er tro mot konseptet vårt.