Ingrid (37) har gjort stor suksess med oppfinnelsen: Nå skal hun erobre Sverige

Produktet som ble utviklet ved hjelp av en frustrert mann på kjøkkenet, er blitt en god bedrift for Ingrid Kulseng-Varmedal. Nå skal hun erobre det svenske markedet.

GRUNDER-SUKSESS: Ingrid Kulseng-Varmedal har gjort stor suksess med Kildeboksen. Nå står det svenske markedet på tur, og hun har som mål å få på plass en avtale med et svensk avfallsselskap innen året er omme.  Foto: Lena Verås Eriksen

pluss

ALFHEIM: Gründereventyret til Kulseng-Varmedal begynte for omtrent åtte år siden. Da hadde hun og ektemannen kjøpt en ny leilighet og de fikk mulighet til å utforme sitt eget kjøkken. Det de ville investere litt ekstra i var gode muligheter for sortering av avfall, men det å finne de riktige produktene viste seg å bli en utfordring.