Dårlig vær kan koste alpinparken 10 millioner investeringskroner

Kommunen besluttet i fjor høst å doble investeringssatsingen i alpinparken i Kroken fra 10 til 20 millioner kroner. For å få pengene må skianlegget imidlertid levere et driftsresultat på 2,5 millioner kroner inneværende sesong.

RISIKERER MILLIONGLIPP: Troms alpinpark kan gå glipp av 10 millioner kroner i investeringsmidler dersom de ikke klarer å levere et driftsresultat på 2,5 millioner kroner inneværende sesong. Foto: Ronald Johansen 

pluss

Etter en meget god sesong i 2015/2016, hvor Tromsø alpinpark hadde ei omsetning på rundt 6,8 millioner og et driftsmessig overskudd på 2,4 millioner kroner, ble det av kommunen besluttet å øke investeringsbudsjettet 10 til 20 millioner kroner. Dette for å sikre et moderne og sikkert snøproduksjonsanlegg i parken.