Ny teknologi har gjort UNN til landets mest «sterile» sykehus

Sterilforsyningen ved Universitetssykehuset Nord-Norge omtales som landets mest moderne, og vil øke sikkerheten for pasientene.

UNN-ANSATTE: Foran fra venstre: Anne-Tove Rath Pedersen, Ellen Sofie Hansen, Øivind Vadseth Larsen, May-Liss Ingebrigtsen (seksjonsleder), Snorre Manskow Sollid (avdelingsleder anestesi- og operasjonsavdelingen), Bjørg Vatne, Ingunn Torsteinsen, Trine Haugland. Bak til høyre står Marius Vang Bakkland og Rasmus Prytz. Foto: Per-Christian Johansen. 

pluss

Enheten for sterilforsyning ved UNN har vært under ombygging det siste halvåret. Oppgaver som rengjøring, desinfisering og sterilisering av kirurgiske instrumenter og annet utstyr er kritiske for operasjonsavdelinga, poliklinikkene og sengepostene ved UNN.