Kommunen vil ha leilighetsbygg i sentrum lavere enn vedtatt: – Jeg blir så frustrert at jeg nesten rister

I august vedtok formannskapet at boligprosjektet i Storgata 104–108 kan bygge en innskutt 7. etasje. Men i vedtaket fra kommuneadministrasjonen manglet bygget en etasje. Det gjør formannskapsmedlem, Erlend Svardal Bøe, svært irritert.

VIL IKKE GI SEG: Prosjektleder Ole Vidar Furnes i Totalrenovering (her foran de aktuelle byggene i Storgata) vil ikke gi seg, og håper at prosjektet som de har holdt på med i flere år endelig kan få sin byggestart på nyåret. FOTO: KJETIL VIK 

pluss

– Vi var veldig tydelig på det punktet om at de skulle få bygge en innskutt 7. etasje. Administrasjonens jobb er å følge opp det som blir vedtatt i de politiske organene. Når jeg ser at de i skriver annerledes i vedtaket enn det vi har innstilt på, så blir jeg frustrert. Jeg blir så frustrert at jeg nesten rister.