Emilie (26) vil lage film om kvinners forhold til kropp og underliv

Registudent Emilie Blichfeldt har store ambisjoner for eksamensfilmen «Saras intime betroelser», en film om en ung kvinnes forhold til egen kropp. Et snakkende kvinnelig kjønnsorgan har en viktig «rolle», men det krever mer penger.

FILMTEAM: Regissør Emilie Blichfeldt og produsent Ole Elverhøi foran resten av filmteamet som skal lage eksamensfilmen «Saras intime betroelse». Bak fra venstre: Fotograf Vegard Landsverk, scenograf Catrine Gormsen, lyddesigner Adam Andersson, visual effects supervisor Simen Tystad Tunold og klipper Gøthe Lasse Ellevsøy. Manusforfatter Marianne Røise Kielland kunne ikke være til stede da bildet ble tatt. Foto: Vegard Landsverk 

pluss

I 2015 var Emilie Blichfeldt (26) blant de heldige som kom inn på Filmskolen på Lillehammer. Nå er arbeidet med eksamensfilmen i full gang, før filmopptak i januar.