Droppet julegaver til styrelederne – gir 50.000 kroner til Virkelig

Bonord og boligselskapene de forvalter har besluttet å gi en årlig julegave som monner en verdig sak. I år gikk gaven til Gatemagasinet Virkelig.

JULEGAVE: Fra venstre: Styreleder Siw Heidi Solbakken fra Glimmervegen borettslag, ansvarlig redaktør Alf Krogseth i Virkelig, nestleder Stein Kristiansen i Brattbakken borettslag, administrerende direktør Svein Dalsbø i Bonord og redaksjonsmedarbeider Mats Lasse Jangås i Virkelig. 

pluss

Tidligere har boligbyggelaget hatt tradisjon for å sende en julegave til styrelederne i boligselskapene de forvalter. I år har de gjort om denne tradisjonen, og representanter fra Bonord og borettslagene Brattbakken og Glimmervegen besøkte mandag lokalene til Gatemagasinet Virkelig, med en sjekk pålydende 50.000 kroner.