– Vi har en formening om ulykkesårsaken, men jeg kan ikke si mer før vi har fått avhørt alle som skal avhøres. Det gjelder både involverte og vitner, sier jurist Kirsti Jullum Jensen i Troms politidistrikt.

Front mot front

Politiet fikk melding om trafikkulykka klokka 05.52 lørdag 23. desember, rundt 200 meter inn i tunnelen fra Breivika-innkjøringen. Både politi, ambulanse og brann og redning kom til ulykkesstedet. Det var i alt seks personer i de to bilene.

– Ulykka skjedde mellom to personbiler, hvorav den ene var en liten varebil. De kolliderte tilnærmet front mot front, en av personene ble sittende fastklemt, sier Jensen.

Mannlige sjåfører

Pressevakta på UNN uttalte til iTromsø om morgenen 23. desember at de hadde fått inn seks personer, fire menn og to kvinner. Ifølge opplysningene til politijuristen var ingen av de involverte alvorlig skadet.

– Bilførerne var begge menn, i 20- og 30-årene. Vi avventer fortsatt flere analyser.

Avventer rapporter

Om trafikkulykken får noen påtalemessige konsekvenser for noen av sjåførene, kan ikke juristen si på nåværende tidspunkt.

– Det vet vi ikke ennå, vi må avvente alle rapporter først før vi kan danne oss et bilde av ulykkesårsaken, sier jurist Kirsti Jullum Jensen i Troms politidistrikt.