Dødsstyrten i Svolvær:

Havarikommisjonen i presset situasjon – politiet frykter rapport vil la vente på seg

Svolværpolitiet venter på en teknisk rapport og de endelige obduksjonsresultatene. Imens står etterforskningen av dødsulykken på stedet hvil.

MYE Å GJØRE: De siste to årene har for Havarikommisjonens luftfartsavdeling vært preget av en rekke ulykker. I dag jobber avdelingsdirektør Kåre Halvorsen og resten av de ansatte med 24 forskjellige saker. Bildet er i tatt i forbindelse med Turøy-ulykken i 2016, som ifølge Halvorsen, var starten på den uheldige statistikken. Foto: Vidar Ruud/NTB scanpix 

pluss

Søndag 11. februar lettet småflyet fra Svolvær lufthavn Helle med Einar Halvorsen (63) fra Langhus og onkelen Leif Jarle Stamnes (79) fra Tromsø om bord. De hadde vært på besøk hos venner og familie i Vesterålen, og skulle etter planen returnere til Tromsø.