Bjørn «Bønna» Helberg, Peter Westh Hammer, Anders Blomkvist og Pål Einar Eilertsen åpnet i januar 2015 den italienske pizzarestauranten Casa Inferno. Nå skal de åpne en ny restaurant sammen under navnet «Nitty Gritty», dette kommer fram i Brønnøysundregistrene. Eilertsen er likevel hemmelighetsfull når det kommer til konseptet.

– Vi ligger godt an i løypa når det kommer til restauranten, men jeg kan ikke røpe så mye, da vi ikke har signert kontraktene til lokalene enda. Det jeg kan si er at byen kommer til å juble over konseptet og at vi kommer til å bringe noe nytt og spennende til bords. Vi går hardt til verks, sier Eilertsen som er styreleder i Nitty Gritty AS.

– Godt Team

Casa Inferno-gjengen har lenge brygget på ideen om å starte enda et sted, ifølge Eilertsen.

– Vi trives utrolig godt sammen og utfyller hverandre. Vi har de ulike erfaringene og kvalitetene som utgjør et godt team. Planen har vært ruget på siden «åpningssjokket» på Casa, sier Eilertsen.

I tillegg til Casa Inferno jobber Eilertsen og Helberg sammen om å drive Kaffebønna, Blomkvist er innehaver av Fiskekompaniet og Skirri på Kystens Hus. Peter Westh Hammer er utdannet møbeldesigner.

– Sammen utgjør vi en veldig bra konstellasjon og vi har hatt et utmerket samarbeid med Casa Inferno, sier Eilertsen.

Slutten av april

I slutten av april vil Eilertsen kunne røpe flere detaljer vedrørende den nye restauranten.

– Vi bruker nå tiden med å få alt på plass, da er alt det formelle i orden.