Utbygger matcher beløpet unge boligkjøpere selv klarer å spare

Peab Bjørn Bygg lar deg som er mellom 18–35 år spare inntil 5.000 kroner i måneden mens leiligheten din bygges. Når den er innflyttingsklar så dobler de det du har klart å spare.

DOBLER SPAREPENGENE: – Vi mener dette er en kjempegod sparemåte. Du dobler pengene dine, i tillegg til at du får med deg eventuell boligprisøkning i løpet av denne toårsperioden, sier Ingvild Bratterud, salgssjef i Peab Eiendomsutvikling.  Foto: Peab Eiendomsutvikling Nord AS/Ørjan Bertelsen

pluss

Til høsten er det byggestart for «Skir»-prosjektet på Strandkanten, og de prosjekterte boligene ligger ute for salg. Hvis du er mellom 18–35 år og kjøper en av de åtte toromsleilighetene i prosjektet, så har du muligheten til å få doblet sparepengene dine.