Denne livskrisen har du sikkert opplevd, men aldri visst om

De fleste folk kjenner til midtlivskrisa. Kvartlivskrisa har derimot er det få som kjenner til. Denne krisen tar Kristin Jørgensen og hennes medspillere opp i forestillingen «Legenden om kvartlivskrisa».

MIDT I KRISA: Det kommer til å bli mye humor når denne gjengen tar for seg kvartlivskrisa. Fra venstre: Karoline Olsen Stensland, Eskil Magnus Andreassen og Kristin Jørgensen. Foto: Privat 

pluss

I juni skrev iTromsø om skuespiller Kristin Jørgensen som vendte nesen hjemover til Tromsø for å sette opp sin egen teaterforestilling. På daværende tidspunkt hadde ikke Jørgensen funnet ut hvem hun skulle lage forestillingen med eller hvor den skulle være. Det har hun nå og 2. oktober har forestillingen «Legenden om kvartlivskrisa» premiere på Lillescenen på Kulturhuset.