Bokanmeldelse

Det store bildet drukner i selfies

Gunhild A. Stordalens bok «Det store bildet» har ikke bestemt seg for hva den skal handle om, og blir derfor en vimsete blanding av kronikk og blogginnlegg.

TO BØKER I ÉN: Gunhild A. Stordalens bok «Det store bildet – min historie fortalt til Jonas Forsang», har gode partier, men klarer ikke å bestemme seg for om det er Gunhilds sykdomshistorie eller hennes miljøengasjement som er viktigst å fortelle om.   Foto: NTB scanpix

pluss

Historien om Gunhild A. Stordalen har alle forutsetninger for å bli en veldig god bok: Legestudenten fra enkle kår som møter den styrtrike hotellkongen Petter Stordalen, bruker hans penger til å stifte EAT i 2013 med mål om å gjøre den globale matproduksjonen mer miljøvennlig og bærekraftig, og som så rammes av den livstruende og uhelbredelige sykdommen systemisk sklerodermi.