Bokanmeldelse:

Forfatter mener at du jobber for mye

Simen Tveitereid har tatt grep slik at han kan jobbe mindre, og mener at du burde gjøre det samme. Livet på småbruket som beskrives i «Et fritt liv» fremstår likevel mer som et steg tilbake enn et steg fremover.

VIL JOBBE MINDRE: Simen Tveitereid flytta ut på landet for å kunne jobbe mindre. Likevel har han satt opp et gjerde på småbruket og skrevet boka «Et fritt liv». Foto: Kristian Bålsrød/Harvest 

pluss

For noen år tilbake bodde journalist og forfatter Simen Tveitereid i et rekkehus med samboer og barn. Han jobbet som journalist i Oslo, og hun i et departement. Begge var i fulle stillinger, og pendlet inn og ut fra byen for å dyrke karriere. De hadde snakket litt om å skaffe seg et småbruk og leve et mindre stressende liv, men det hadde blitt med tanken.