Vil gi tromsøværinger en sjanse til å oppleve byen som turister

Turistene som kommer til Tromsø opplever en side av byen mange tromsøværinger aldri har sett. Nå vil reiselivsnæringen også gi de lokale en sjanse til å dra på hvalsafari, hundesledetur eller topptur i Tromsø.

VIL VISE FRAM TROMSØ: Representanter fra Hurtigruten, Bussring, Tromsø Safari, Arctic Explorer, Tromsø kommune, Radisson Blu, Storgata Camping, Mack, Polaria, Fjellheisen, Tromsø Havn, Hermes II, Visit Tromsø, iTromsø, Clarion The Edge, Sadio Teater. Alle foto: Trond Karlstrøm 

pluss

– Turisme og reiseliv vokser i Tromsø, og det spesielle med denne næringen er at den er veldig synlig og gjennomtrengende i samfunnet. De fleste merker turismen i byen, men det er mange som ikke har opplevd alt det turistene i Tromsø har opplevd, sier Magne Amundsen, næringssjef i Tromsø kommune.