E8 mellom Tromsø og Nordkjosbotn ble først strødd syv timer etter trailerulykken

Selv om det hadde vært flere utforkjørsler og ulykker på strekningen, ble det ikke strødd på veien før klokken 20.49. Det var da gått syv timer siden vogntoget krasjet med bilen til Charlie Dan Lind (22).

GLATT: Flere sjåfører har reagert på at det ikke ble strødd langs E8 på ulykkesdagen 7. januar. Her undersøker redningsmannskapene og politiet åstedet kort tid etter ulykken som rammet 22 år gamle Charlie Dan Lind. De beskrev stedet som svært glatt. Foto: Ronald Johansen 

pluss

Det viser roderapportene fra Statens vegvesen. Nesten fem kilometer av veistrekningen mellom Tromsø og Nordkjosbotn ble saltet med saltløsning, mens det ble lagt befuktet salt på 0,8 kilometer mellom midnatt og klokken 02.19 natt til 7. januar. Etter dette ble det ikke strødd med tørrsand før klokken 20.49 dagen etter. I mellomtiden ble det brøytet kontinuerlig.