Slik vil Kvaal (H) gjøre veiprising billigere for barnefamilier

Hans Petter Kvaal mener GPS-løsning istedenfor bompenger kan gi lavere kostnad til barnefamilier, og at teknologien allerede er klar for å bli tatt i bruk.

VIL IKKE HA BOMPENGER: Hans Petter Kvaal (H) lover at Tromsø skal få en byvekstavtale. Og om ingenting annet fungerer, så blir det bompenger. Men Kvaal har tenkt å saumfare alle andre alternativ først. 

pluss

– Det blir fryktelig mye støy når man spør: Er dette det beste vi klarer å få til? Vi skal ha en byvekstavtale, men la oss huske: Tromsø har alltid vært en pioner på dette feltet. Vi var de første til å innføre bompenger på tunnel og bru. Vi var de første – og eneste – i landet som har innført drivstoffavgift. Hvorfor skal vi godta å bruke gårsdagens teknologi for morgendagens løsninger, spør Høyres ordførerkandidat, Hans Petter Kval.