Sparebankstiftelsen ga leilighet til Bymisjonen – skal brukes som møtested for familier i vanskelige situasjoner

Takket være en raus donasjon fra Sparebankstiftelsen, har Nord-Norge og Kirkens Bymisjon fått sitt første samværssted for møter mellom foreldre og barn under barnevernets ansvar.

Nytt tilbud i Nord-Norge: Astrid Mikalsen (leder for Myrsnipa Samværssted), Mette Hansen Døsvik (Kontorleder for sparebankstiftelsen), Ann Karin Sogge (daglig leder i Kirkens Bymisjon) og Lars Nymo Trulsen (banksjef i Sparebanken Nord-Norge i Tromsø) var på plass i den nye leiligheta onsdag. Foto: Inger-Heidi Kjærvik 

pluss

Myrsnipa Samværssted er et tilbud Bymisjonen har åtte steder i landet fra før. Leilighetene er et tiltak som tilrettelegge for trygt og godt samvær for foreldre og barn i de situasjonene hvor foreldre ikke har den daglige omsorgen for sine barn.