Vil fylle den gamle industrihallen med mat og kultur

Hallen på verftstomta har siden 1911 vært brukt som smie og maskinverksted, nå ønsker Vervet-utbyggerne å fylle den med gode mat- og kulturopplevelser. Her kan restaurant Smak tenke seg en pop up-restaurant.

SATSER PÅ SMAK: Eva-Linda (fra venstre) og Espen Ramnestedt i restaurant Smak og Ragni Løkholm Ramberg i TotalEiendom i det som skal bli et sosialt og kulturelt møtested for Vervet-beboere og byens øvrige befolkning når Maskinverkstedet er rehabilitert. Smak har lyst til å åpne pop up-restaurant og arrangere mat- og vinkurs her. 

pluss

Betongskallet til Maskinverkstedet har stått siden alle de andre bygningene til det gamle skipsverftet ble revet for vel et år siden. Om ikke lenge starter imidlertid arbeidet med rehabilitering av det over hundre år gamle Maskinverkstedet hvor motordeler til skip ble vedlikeholdt og reparert.