Høyre-Kvaal refser boligsatsninga til Ap, SV og Rødt

Høyres ordførerkandidat, Hans Petter Kvaal, gir det glatte lag til posisjonens boligsatsning, og hevder at han sjøl har viljen og handlekrafta de sosialistiske partiene mangler.

SKEPTISK: Hans Petter Kvaal (H) mener Ap, SV og Rødt mangler både vilje og handlekraft til å levere boligsatsninga partiene lovet i 2015. – Det kunne jeg gjort enkelt, sier han til iTromsø. Foto: Martin Lægland 

pluss

iTromsø omtalte denne helga hvordan Ap, SV, og Rødt i 2015 lovet å bygge 400 kommunale utleieboliger i løpet av valgperioden. Så langt har de bygd null. De har istedenfor kjøpt til sammen 88 boliger. SV og Rødt tar sjølkritikk for valgløftet, mens ordfører Kristin Røymo mener at de har skapt flere boliger enn de lovet, om man regner med tilvisningsavtaler, institusjonsplasser og omsorgsboliger.