Her satt Ronny (54) kort tid før en bil braste gjennom veggen: – Jeg kunne blitt spiddet

Ronny Lyngmo skulle egentlig jobbe utover kvelden, men noe oppsto som gjorde at han måtte dra hjem tidligere. Det er han glad for i dag, for et par timer senere ble kontoret hans smadret.

SLIK SÅ KONTORET UT: Ifølge Ronny Lyngmo har alt på kontoret flyttet seg en halv meter inn i rommet, gulvet var dekket av knust glass både fra vinduet og byggets glassfasade og vinduskarmen hadde blitt til en spiss trebit som kom rett ned mot tastaturet.   Foto: PRIVAT

pluss

– Der jeg normalt sitter og jobber har vinduskarmen falt ned med en svær spiss ende rett mot tastaturet. Jeg kunne blitt spiddet hadde jeg sittet der, og det er bare tilfeldigheter som gjorde at jeg ikke var på kontoret da uhellet skjedde, sier Ronny Lyngmo (54).