Kan TIL-talentene stoppe L/Ks opprykksdrøm?

Vi sender toppkampen fra Alfheim direkte i kveld.

Eksklusiv

Lyngen/Karnes har kommandoen i 4. divisjon når fire serierunder gjenstår, i det som tegner til å bli en thrilleravslutning av sesongen. To poeng bak jager nemlig Skarp - og lagene skal også møtes internt.

Allerede i kveld får L/K også en tøff nøtt når de klokken 19.15 gjester Alfheim og møter tredjeplasserte TIL 3 til toppkamp. Kampen sendes direkte her på itromso.no, og kommenteres av Magnus Joki Arild.

- Det blir en artig utfordring for oss, som jeg tror vi skal løse bra. Vi har mange som er i god form, og har noen målsettinger for kampen som det blir interessant å se hvordan vi håndterer, sier spillende L/K-trener Jørgen Vik.

Toppscorerduell

Aleksander Lenning (28) har bøttet inn mål for L/K (og Krokelvdalen før overgangen) denne sesongen, og står med 34 nettkjenninger så langt. Lenning jakter dermed på sin tidligere lagkamerat i Krokelvdalen, Mats Tunstad, som står med utrolige 40 scoringer etter 18 serierunder.

Spørsmålet er om Lenning og L/K evner å bryte ned TIL 3 i kveld - eller om ungguttene kan forstyrre L/Ks opprykksdrøm - og Lennings toppscorerdrøm.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

Eksklusiv