Kan TIL-talentene stoppe L/Ks opprykksdrøm?

Vi sender toppkampen fra Alfheim direkte i kveld.

Eksklusiv

Lyngen/Karnes har kommandoen i 4. divisjon når fire serierunder gjenstår, i det som tegner til å bli en thrilleravslutning av sesongen. To poeng bak jager nemlig Skarp - og lagene skal også møtes internt.

Allerede i kveld får L/K også en tøff nøtt når de klokken 19.15 gjester Alfheim og møter tredjeplasserte TIL 3 til toppkamp. Kampen sendes direkte her på itromso.no, og kommenteres av Magnus Joki Arild.

- Det blir en artig utfordring for oss, som jeg tror vi skal løse bra. Vi har mange som er i god form, og har noen målsettinger for kampen som det blir interessant å se hvordan vi håndterer, sier spillende L/K-trener Jørgen Vik.

Toppscorerduell

Aleksander Lenning (28) har bøttet inn mål for L/K (og Krokelvdalen før overgangen) denne sesongen, og står med 34 nettkjenninger så langt. Lenning jakter dermed på sin tidligere lagkamerat i Krokelvdalen, Mats Tunstad, som står med utrolige 40 scoringer etter 18 serierunder.

Spørsmålet er om Lenning og L/K evner å bryte ned TIL 3 i kveld - eller om ungguttene kan forstyrre L/Ks opprykksdrøm - og Lennings toppscorerdrøm.