Ordføreren var ikke informert om bompengebrudd: – Jeg håper ikke Høyres ultimatum skal ødelegge for hele Tromsø

Høyres bompengebrudd kommer som et sjokk på Kristin Røymo: – Da vi skiltes i morges var vi enig.

OVERRASKET: Ordfører Kristin Røymo ble varslet om Høyres bompengebrudd via media. Her er Røymo i forbindelse med presentasjonen av Tenk Tromsø-pakken tidligere i november.   Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Eksklusiv

– Vi hadde et møte i dag morges hvor vi ble enig om at vi skulle be om en analyse om Håkøya-alternativet for en Kvaløyforbindelse, og møtes etter formannskapet i ettermiddag. Den analysen har jeg sittet å jobbet med siden da, til jeg plutselig fikk varsel på telefonen fra media om at Høyre bryter forhandlingene. Det synes jeg er forunderlig. Veldig forunderlig, sier Røymo.