Kolleger i sorg etter flyulykken: – Klarer ennå ikke å tro at han er død

Einar Halvorsen hadde allerede før forrige helg pakket kontortingene sine ned i esker, og forberedt seg til firmaets flytting til nye lokaler. Denne uka måtte derimot kollegene i WSP pakke ut tingene til Einar, som omkom i flystyrten søndag kveld.

TOM ARBEIDSPLASS: Regiondirektør i WSP, Åge Alexandersen, flyttet denne uka sammen med resten av kollegene til nye lokaler i Kaigata. Men en plass var tom mandag morgen. Nå er 20 ansatte blitt til 19 ved Tromsø-kontoret etter at Einar Halvorsen døde i flystyrten søndag.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Eksklusiv

– Einar var en flott kollega på alle måter. Ikke bare var han en svært erfaren og dyktig prosjektleder, men han hadde også en veldig sosial teft og intelligens. Han kunne være knallhard i forhandlinger, noe som ofte trengs der temperaturen mellom de ulike partene kan stige, men når helga nærmet seg, kunne han finne på å bake kake som ble gitt ut under forhandlingene. Senest i forrige uke troppet han opp og stekte vafler for entreprenørene på Prostneset. Det sier noe om hans omgangsform, og at han evnet å se menneskene bakom, sier regiondirektør i WSP, Åge Aleksandersen.