Storstilt prosjekt på vent etter at advokaten ble narkosiktet: – Omdømmet er svekket

Mannen som gjennom flere år har jobbet med en av de narkosiktede advokatene i et større prosjekt i Tromsø sier at han ikke lenger vet hva som skjer – og at han nå ikke vil bli assosiert med han.

FENGSLET: Helt siden 21. juni har den narkosiktede advokaten sittet varetektsfengslet. Nå sier en av hans forretningspartnere at han ikke vil at navnet hans skal kobles til advokaten. Bildet er fra forrige ukes fengslingsmøte da en av advokatene ble kjørt bort fra tingretten til fengselet. FOTO: HÅKON STEINMO  Foto: Håkon Steinmo

Eksklusiv

– Jeg aner ikke hva som skjer nå. Om det i det hele tatt blir noe av prosjektet aner jeg ikke. Jeg har stilt meg det spørsmålet hver dag siden jeg fikk vite om at han var fengslet.