Gunnar vil bli Arbeiderpartiets redningsmann:

– Det er noe fundamentalt galt i Tromsø kommune

«Alle lamme alle» var Gunnar Wilhelmsens strenge beskjed til ungene under barneoppdragelsen. Ingen fikk være utenfor. Det mantraet vil han gjøre gjeldende i hele Tromsø kommune.

VIL BLI ORDFØRER: Gunnar Wilhelmsen sitter på kontoret til selskapet sitt, Triko, i Storgata. Om et år håper han at han har fått nytt kontor på rådhuset. Navnet på hans selskap, Triko, er for øvrig oppkalt etter en undulat han en gang eide. 

Eksklusiv

Wilhelmsen eier gjennom selskapet sitt, Triko, en rekke sentrale eiendommer i Tromsø sentrum samt Olavsvern. Han er god for vel 30 millioner kroner, men mener han står urokkelig plassert på venstresiden i Arbeiderpartiet. Han var med på å bygge opp TIL og ble kjent som «Mr. Tromsø» utenfor byens grenser. Organisasjonsbyggeren spilte selv på TILs A-lag i sin ungdom, fra 1976 til 1981. Også da var han godt plassert på venstresiden – som flanke og venstreback. Nå skal den frittalende næringstoppen forsøke å sikre Arbeiderpartiet valgseier.