Alle partiene samlet seg til tverrpolitisk E8-møte:

– Dette er en kraftsamling

Tromsø-politikerne prøver noe helt nytt for å på plass ny E8, nemlig enighet istedenfor krangling.

VIL HA VEI: Partipampene samlet seg onsdag for å felles prøve å legge press på staten for å få bygd en ny E8. Fra Venstre: Jarle Heitmann (Ap), Erlend Svardal Bøe (H), Jens Ingvald Olsen (Rødt), Wenche Skallerud (Sp), Anni Skogman (Frp), Helga Marie Bjerke (KrF), Kristin Røymo (Ap), Pål Julius Skogholt (SV), Barbra Vögele (MDG) og Morten Skandfer (V). Foto: Martin Lægland 

Eksklusiv

Høyre tok denne uka initiativ til et møte for alle partiene i Tromsø, for å diskutere hvordan de skal få på plass ny E8 gjennom Ramfjord. De andre partiene svarte alle ja til invitasjonen, og onsdag møttes toppolitikere for å se framover.