Moren til Charlie om samferdselsministerens utspill etter trailerulykken: – Han vet lite om Nord-Norge

Ramona Lind er positiv til endringene som skjer etter sønnen krasjet på E8. Men hun mener Jon Georg Dale (Frp) har lite kunnskap om landsdelen, når han sier at det var uvanlig føre den dagen ulykken skjedde.

HÅPER PÅ VARIGE TILTAK: – Det må ikke bare være denne uka eller neste, dette må være varig, sier Ramona Lind. Bildet er fra sykehuset der hun er på vei inn på rommet hvor Charlie ligger i koma.   Foto: RONALD JOHANSEN

Eksklusiv

Mens sønnen Charlie Dan Lind (22) ligger livstruende skadet på UNN etter å ha blitt truffet av et dårlig skodd vogntog fra Litauen på E8, har Ramona Lind gått ut med krav om at utenlandske trailere blir bedre kontrollert. Og i de ti dagene som har gått siden ulykken, har det strømmet på med reaksjoner, også fra samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp).