Tromsø Høyre gir garanti om jobbintervju til folk med hull i CV-en

Tromsø Høyre gir garanti om jobb-intervju til folk med hull i CV-en

Tidligere denne måneden lovet Erna Solberg å innføre nye kvoteringsregler i staten for alle med hull i CV-en. Nå vil Tromsø Høyre gjøre det samme.

STØTTE FRA SJEFEN: Høyres ordførerkandidat Hans Petter Kvaal får støtte fra statsminister Erna Solberg om kvoteringsforslaget av personer med funksjonsnedsettelser eller hull i CV-en. Her er de to Høyre-politikerne sammen på Høyres landsmøte tidligere i mars.  Foto: Martin Lægland

Eksklusiv

Tromsø Høyres ordførerkandidat Hans Petter Kvaal lover at dersom Høyre vinner valget, skal minst én kvalifisert person med hull i CV-en eller nedsatt funksjonsevne innkalles på jobbintervju, for samtlige stillinger kommunen lyser ut.