Arrangerer protestaksjon mot helsekuttene: – Vil rasere tjenestetilbudet

Nå har fagfolkene i helse- og omsorgstjenestene fått nok. Torsdag demonstrerer de mot nye kutt i sektoren.

INVITERER TIL PROTEST: Hovedtillitsvalgt Lee Jacqueline Douse i Sykepleierforbundet (fra venstre), sykepleier Iris Lindasdatter Rønning, Fagforbundet-leder Erik Johansen Jørgensen og sykepleier Catrine Buck-Jensen arrangerer torsdag protest mot nye kutt i kommunens helsebudsjett. Begge foto: Lars Adrian Giske 

Eksklusiv

– Det er på tide å ta bladet fra munnen. Det har blitt sagt at vi ikke sa høyt nok fra da det ble foreslått kutt i helsetjenesten i fjor. Den feilen skal vi ikke begå igjen. Kuttforslagene vil ikke effektivisere tjenestetilbudet, de vil heller rasere det, sier Iris Lindasdatter Rønning, fag- og kvalitetskoordinator i Sentrum hjemmetjeneste.